Om

StereoMusic

Om

Indspilning og studie


Produktionerne foregår både ved indspilning på akustiske instrumenter og ved brug af software synhts. Til akustisk flygel anvendes et Andreas Christensen flygel i salonstørrelse fra 1947. Flygelet står som originalt og der er udført en gennemrenovering af flygelet i starten af 1970'erne. Til optagelse af flygelet anvendes kardioid-mikrofoner og optagelsen sker i et mindre rum.


Vokaler og kor optages i lyddæmpet rum, og der anvendes typisk kondensator mikrofon. Til arrangement og synthesizere bruges synthesizere og software synthesizere fra forskellige producenter. Indspilning af øvrige instrumenter sker i studiet på Klevekær 10, alternativt i andre studier ved behov. Gennemgangen af indspilningerne til en sang, herunder indspilning af synthesizer, beats og arrangement bliver mixet på Klevekær 10, og den karakteritiske lyd for sangen bliver udformet der.

Udgivelser

Produktioner til udgivelser.


Produktioner der er færdige til udgivelse bliver annonceret på de sociale medier, radioer m.v., og bliver fulgt op af information om udgivelsen til modtagerne af udgivelsen. Udarbejdelse af covers og musikvideoer foretages hos andre samarbejdspartnere, og den fysiske publiceringen af musikken foretages i forhold til det planlagte omfang af udgivelsen. Den løbende registrering af produktionerne varetages af Koda, Gramex og NCB.De sange der publiceres, er som udgangspunkt rettet mod danske lyttere, og distribueres gennem danske distributører. Med publicering via iTunes og Spotify er sangene tilgængelige i hele verden. Fra en sang er færdigproduceret og til den er fuldt ud publiceret ved udgivelse er der forskellige overvejelser omkring promotion og distribution, og det tilstræbes at sangene i udgangspunktet målrettes overfor de lyttere der forventes at have størst interesse i sangene. I den forbindelse er de sociale medier vigtige i forhold til den målrettede publicering af sangene.

Produktionen

Synthesizere og keyboard-arrangementer.


De fleste keyboard-arrangementer indspillet ud fra software modulerede synthesizere, der tager udgangspunkt i klassiske synths, samt romplere og samples.

Optagelse af vokal og kor samt akustiske instrumenter.


Til brug for vokal og kor samt akustiske instrumenter optages der i lyddæmpede omgivelser, så mindst mulig uønsket støj kommer med i originaloptagelsen.

Faciliteter til færdiggørelse af mix og master.


Efter endt inspilning af alle instrumenter, vokaler m.v. foretages mixingen i lokaler med passende lyddæmpning, til at sikre at det endelige mix får det rigtige lydbillede i forhold til den pågældende sang.

Udstyr til produktion

  • Andreas Christensen Flygel
  • Apple Mac Pro
  • Logic Pro X
  • Nexus rompler
  • Sylenth Synth
  • Sampletank
  • Arturia Keylab
  • Sonic Synth
  • TC Electronic Desktop Konnekt 6
  • Hit Kit V3Copyright © All Rights Reserved                                                          Klevekær 10, 4000 Roskilde            Mobil: +45 26142133            info@stereomusic.dk